• Cursus portretfotografie

    2 juni 2017

    Na een super toffe cursus studio- en productfotografie, rond ik nu alweer bijna de cursus portretfotografie af op het centrum voor avondonderwijs in Antwerpen. Het leuke bij deze cursus is dat we elke week een model mee moeten nemen als oefenmateriaal. Super leuk en uitdagend om te doen, helemaal om elke week een bepaald thema te bedenken, want dat is toch wel het leukste bij deze tak van sport. Tot nu toe 3 leuke en bijzondere thema's gehad. Op naar het examen!

    Lees meer >> | 661 keer bekeken

  • Foto expositie op het werk

    13 mei 2017

    Mijn collega vroeg mij wanneer ik nou eens foto's van mijn hand ging ophangen op het werk. Prima zei ik, maar dan stellen we de gang beschikbaar voor medewerkers met een talent. Ik bijt de spits af met 6 foto's die in september weer worden verwisseld met werk van een andere medewerker van de Amarant Groep. Leuk idee toch?

    Lees meer >> | 700 keer bekeken

  • Fotoshoot familie Havermans

    13 mei 2017

    2 Weken geleden portretteerde ik de familie Havermans op een, voor hun bijzondere, plek. Het gezin met 2 leuke zonen werd gefotografeerd in de bossen bij Zundert. Mooie spontane, ontspannen foto's konden we maken en inmiddels zijn de keuzefoto's ook al naar de familie toegestuurd. Hopelijk gaan zij er veel plezier van hebben.

    Lees meer >> | 671 keer bekeken

  • De familie Nagtzaam op de kiek!

    2 mei 2017

    Een combinatie van een moederdagcadeau en een verjaardagscadeau voor mams moest het worden. We deden een leuke shoot van een uurtje en het resultaat mocht er zijn! Mooie opnames gemaakt van een leuk gezin met hun aanhang. Zojuist zijn de 5 inbegrepen bestanden verzonden. Ik weet zeker dat het een mooie verjaardag en moederdag gaat worden!

    Lees meer >> | 631 keer bekeken

  • Expositie Cool Click

    26 april 2017

    Op zaterdag 22 april jl. werd een mooie expositie geopend in de Cultuurfabriek in Veenendaal. Er hagen foto's van mensen die aangesloten zijn bij de facebookgroep Cool Click, wat een initiatief is van Gerrit de Groot.Van mij pronken hier 2 straatfoto's, naast nog een heleboel andere interessante werken in verschillende genres. De opening was druk bezocht en bijna alle deelnemende fotografen waren aanwezig. Een mooie happening en de foto's kun je nog tot aan 6 mei bewonderen. Dus mocht je in de buurt zijn.....

    Lees meer >> | 572 keer bekeken

  • Foto 7 daagse 2017

    26 april 2017

    Hij is weer voorbij, de Foto 7 daagse van 2017. De Foto 7 daagse is een initiatief van Mischa de Muynck. Elke morgen vind je een opdracht van die dag in jouw mailbox. Met die opdracht ga je op die dag aan de slag. Het resultaat is na 7 dagen, 7 foto's in een thema van die dag. Echt een uitdaging kan ik je zeggen. Ik heb er met veel plezier aan mee gedaan. Wil je ook meedoen? Kijk dan eens op de website van Heel Holland fotografeert.

    Lees meer >> | 616 keer bekeken

  • Cursus studiofotografie

    20 april 2017

    Begin april ben ik gestrart met een cursus studio- en productfotografie in Antwerpen. Het is een module van een totale opleiding tot allround fotograaf. Deze ga ik niet in zijn totaliteit volgen omdat ik al voldoende basiskennis heb. De module studiofotografie is een openbaring voor mij. Wat een goede tips krijg je mee daar en wat is er veel gelegenheid om te oefenen. Echt een aanrader wat mij betreft. De volgende module is portretfotografie en die ga ik ook volgen.

    Lees meer >> | 688 keer bekeken

  • Bijna moederdag!

    31 maart 2017

    Het is weer bijna moederdag! Daarom biedt Kiek-es-an Fotografie een snelle shoot aan van maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. Deze shoot kost je dan 65 euro (bij max. 4 personen) incl. 5 van de mooiste bestanden. Je kunt met die bestanden een mooi moederdagcadeau laten maken! Interesse? Mail dan naar info@kiek-es-anfotografie.nl

    Lees meer >> | 646 keer bekeken

  • Fotohut Alblasserwaard, een fantastische ervaring!

    31 maart 2017

    Een aantal weken geleden hadden wij de fotohut Alblasserwaard voor een dagje geboekt. Het was een verjaardagscadeau voor mijn vriend. De hut is gemaakt door een aantal natuurfotografen. Voor de hut is een paradijselijk stukje natuur, deels ook gecreëerd voor vogels. Voordat je de hut bezoekt worden de vogels gevoerd. Omdat je de vogels van dichtbij kunt bekijken, zijn ze met een goede telelens ook prima te fotograferen of te filmen. De hut is van alle gemakken voorzien. Je kunt tegen betaling koffie, thee en wat lekkers nuttigen en er is zelfs een toilet in de hut. Wij hebben er een fantastische dag beleefd, die geen moment heeft verveeld.

    Lees meer >> | 874 keer bekeken

  • 3x50 2017

    15 januari 2017

    Ook dit jaar doe ik weer mee met het 3x50 project van Mischa de Muynck. Voor dit project maken 50 fotografen, 50 weken lang elke week een foto met de 50mm lens. Een soort ode aan de 50mm lens. In 2016 deed ik ook mee. De foto's van dat jaar vind je op deze website in de portfolio. Een boeiende bezigheid, moet ik zeggen en een uitdaging om elke week weer inspiratie te hebben voor een goede foto. We gaan er weer met goede moed tegenaan! de foto's zijn elke week terug te zien op o.a. www.3x50.nl en op de facebookpagina van Kiek-es-an Fotografie

    Lees meer >> | 738 keer bekeken

  • Meer blogs >>