• Vrijgezellenparty!!

    5 maart 2016

    Wat het verschil is tussen een kinderfeestje van Kiek-es-an en een vrijgezellenfeestje? Nou, heel eenvoudig, de "kinderen" zijn wat groter, maar verder is er weinig verschil. Een super leuk shoot mogen verzorgen ter ere van het vrijgezellenfesstje van Wendy. Naast heel veel lol en gezelligheid, hebben zij hier nu een leuke herinnering aan!

    Lees meer >> | 1012 keer bekeken

  • Carnaval 2016

    5 maart 2016

    Carnaval, of vastenavond zoals het hier heet, is al weer even voorbij. Voor mij geen verkleedpartijtje met veel alcohol, maar een feestje om mooie foto's te maken van deze vrolijkheid. Dat heb ik gedaan! De weersomstandigheden waren super want het was droog met een zonnetje. Wel een erg fris windje, maar dat kon ik en de camera wel hebben.

    Lees meer >> | 758 keer bekeken

  • Gestart met 3x50

    18 januari 2016

    2 Weken geleden hakte ik de knoop door om toch nog mee te gaan doen met het 3x50 project. Ik was daarmee de 50e fotograaf voor het project want 3x50 is een project waarbij 50 fotografen, 50 weken lang, elke week een foto maken met de 50mm lens. Het is een soort ode aan de 50 mm lens en het initiatief is van Mischa de Muynck, fotograaf, en zelf groot liefhebber van het fotograferen met deze lens. Het project wordt voor het 3e jaar gehouden. Elke week zullen de 50 fotografen hun weekfoto op de 3x50 website plaatsen. Voorwaarde voor het project is dat je de foto ook echt die week maakt. Een mooie uitdaging dacht ik zo om ook de liefde voor de 50mm lens te ontdekken. Je kunt het project volgen via onderstaande website:
    http://www.3x50.nl/2016

    Lees meer >> | 773 keer bekeken

  • De 2e prijs bij Passion4Diving

    24 december 2015

    Bij de jaarlijkse fotowedstrijd voor onderwaterfotografen, werd mijn foto 2e in de categorie creatief met tegenlicht. De duikclub organiseert elk jaar een wedstrijd voor de fotograferende en filmende leden. Het niveau wordt elk jaar hoger en daarmee ook elk jaar spannender hoe de prijzen verdeeld gaan worden. Er wordt elk jaar een vakjury ingeschakeld voor de boordeling van de foto's.

    Lees meer >> | 824 keer bekeken

  • Foto op getijdenboekje

    24 december 2015

    Vanaf 1 januari gaan watersporters weer een nieuw getijdenboekje gebruiken. Voor ons duikers is getijden informatie belangrijk, om te weten op welke tijd we het beste onderwater kunnen gaan. Nils Schoonhoven verzorgd elk jaar, voor duikwinkel Sub Ocean Services te Oud-Vosseneer, de vormgeving van het boekje. Hij vroeg Kiek-es-an Fotografie de foto aan te leveren voor de cover van het boekje. Dit jaar een foto van de sepia's in de Oosterschelde.

    Lees meer >> | 674 keer bekeken

  • Meet and greet Arie 2

    23 december 2015

    Meet and greet Arie! Zaterdag 19 december ben ik op de expositie geweest waar 14 werken hangen van kunstenaar Arie de Wildt. Prachtige werken van een mooi mens met een indrukwekkend verhaal. Zoals eerder gezegd schildert Arie pas 4 jaar! Hij woont sinds 2,5 jaar bij het Leger des Heils en sinds hij daar woont weet hij ook dat hij een autisme spectrum stoornis heeft. "Daarvoor wist ik het niet", aldus Arie, "maar het verklaarde wel waarom sommige dingen moeizaam gingen". Arie hoeft niet bij de pakken neer te zitten, hij heeft een bijzonder talent waar hij veel in kwijt kan en is actief in de medezeggenschap bij het Leger des Heils. Zo vult hij zijn dagen. En wat zou hij zijn werk graag willen verkopen! Niet zo gek, want het is zeer de moeite waard! Hopelijk kan hij de foto's van zijn werken binnenkort op zijn eigen gebouwde website zetten, zodat hij zijn werk aan iedereen kan presenteren.
    Wil je de expositie bezoeken? Dat kan nog op de zaterdagen t/m 9 januari 2016. Je wordt door Arie persoonlijk verwelkomt op de Voorstraat Noord 152 te Dordrecht. Doen! En als je nog wat voor aan de muur zoekt...........Arie schildert in verschillende stijlen, dus de kans dat iets jou aanspreekt is aanwezig! Meet and greet Arie dus!

    Lees meer >> | 1260 keer bekeken

  • Meet and greet Arie!

    4 december 2015

    Kunstschilder Arie de Wildt, wat een bijzondere man! Arie woont bij het Leger des Heils omdat zijn leven anders liep dan hij had gewild. Slechts 4 jaar geleden begon hij met schilderen. Hij maakt prachtige werken en daarom ga ik hem helpen om zijn werken aan de man te brengen. Hij zou zijn doeken nl. graag willen verkopen. De komende tijd meer over Arie en zijn kunstwerken.

    Lees meer >> | 1273 keer bekeken

  • Mariska weet hoe het werkt!

    28 november 2015

    Mariska Nagtzaam rondde haar basiscursus fotografie af met een praktijkles in Rotterdam. Wilde plannen vielen wel een beetje in het water door de regen, maar ik zag Mariska heel behendig met de camera bezig. Even wat instellingen aanpassen vanwege het licht, of omdat ze beweging in de foto wilde. De soepelheid waarmee dit gebeurd zegt dat ze echt weet waar het over gaat. Bovendien heeft zij echt oog voor de creatieve kant van de fotografie. Leuk om te zien en hopelijk gaat ze vooral door met lekker fotograferen.

    Lees meer >> | 739 keer bekeken

  • Fotoshoot met 2 stoere knullen

    15 november 2015

    Laatst deed ik een korte fotoshoot met 2 stoere broers. We kozen het bos met mooie herfstkleuren als decor en hebben in een uur tijd een aantal leuke platen gemaakt. Afgelopen week hebben de ouders het resultaat aan de muur gehangen. Dank jullie wel Thomas en Erwin voor het leuke uurtje in het bos!

    Lees meer >> | 786 keer bekeken

  • Noorwegentrip

    28 september 2015

    Afgelopen week verbleef ik in Noorwegen. Met een gezelschap van 13 man /vrouw hebben we daar voornamelijk gedoken. Ik heb weer eens uitgebreid met de camera gespeeld, zowel onderwater als bovenwater. De zon liet zich goed zien die week, dus dat was meteen mijn speeltje voor een p

    Lees meer >> | 824 keer bekeken

  • Meer blogs >>