Vroeger brachten we na een vakantie of een familiefeestje ons fotorolletje naar de fotograaf of de afdrukcentrale om uiteindelijk onze foto's te kunnen zien die we hadden gemaakt. Een spannende aangelegenheid, want hoe waren de foto's? Tegenwoordig zien we al op de camera of de foto goed is en als dat niet zo is, dan maken we een nieuwe als dat kan. Toch worden veel digitale foto's ook ontwikkeld, maar dan middels computerprogramma's. Niet iedereen is hier handig is en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kiek-es-an Fotografie biedt deze nieuwe service aan! Uw vakantiefoto's zullen er echt beter uitzien. Kent u het gegeven dat een een prachtige foto gemaakt denkt te hebben van de zonsondergang, maar eigenlijk loopt de zee leeg omdat de horizon scheef staat? Of de foto is mooi, maar de lucht is wat teveel uitgebeten omdat er overbelichting is? Voor de meeste basisbewerkingen kunt u bij Kiek-es-an terecht. Let wel dat een foto in de basis goed moet zijn. Een onscherpe foto kunnen we niet scherp maken bijvoorbeeld. 

Hoe werkt het? U levert uw foto's aan bij Kieks-es-an via wetransfer. Kiek-es-an haalt uw foto's binnen en loopt alle foto's na om te zien welke bewerking toegepast kan worden. Foto's worden verbeterd en via wetransfer terug gestuurd naar uw mailadres. Daarnaast worden de foto's ook op een dvd gebrand die u desgewenst opgestuurd kunt krijgen. U betaalt €0,30 per foto en dat is per 50 foto's slechts 15 euro!!! Foto's waarbij de basisbewerking niets toevoegd worden verder niet bewerkt. U krijgt dus alleen de foto's terug die u kunt gebruiken om een mooi boek of presentatie van te maken.

Wilt u van deze service gebruik maken? Stuur dan een mail naar info@kiek-es-anfotografie.nl